Vorige | Volgende

Terminalweg 39 A Amersfoort, De Hoef

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte
Te huur totaal circa 423 m² bedrijfsruimte met ruime parkeermogelijkheden gelegen aan de Terminalweg 39A op bedrijventerrein De Hoef te Amersfoort.

Locatie
Het aangeboden bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein "De Hoef" in Amersfoort-Noord. Het station Schothorst ligt op ongeveer 1 km. Het complex heeft een perfecte aansluiting op de autosnelwegen A1 en A28.

De strategische, centrale ligging en het uitstekende voorzieningenniveau maken van Amersfoort een stad met een zeer gunstig vestigingsklimaat voor bedrijven. Dit heeft al vele toonaangevende bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland naar Amersfoort gelokt. De afgelopen 15 jaar is ook het aantal inwoners in Amersfoort snel gegroeid naar een inwoner aantal van meer dan 155.000.

Vloeroppervlak
Totaal circa 423 m² bedrijfsruimte op de begane grond. Er is een entresol op de verdieping van circa 64 m². Het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

Parkeren
Er zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleverniveau
Entree
Toilet
Pantry
Overheaddeur
Entresol circa 64 m2

Huurprijs
De huur bedraagt € 32.500,- per jaar excl. BTW. Dit is exclusief 4 parkeerplaatsen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huur- en verlengingstermijn
Vijf jaar met vijf optiejaren met een opzegtermijn van twaalf maanden. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Voorschot servicekosten
De servicekosten bedragen € 5,- per m²/jaar excl. BTW op basis van nacalculatie Huurder sluit voor eigen rekening en risico contracten af voor gas, water en elektra.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- huishoudens algemeen 2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Opzegtermijn
Uiterlijk 12 maanden voor afloop van een huurtermijn.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015 kantoor.

Aanvaarding
September 2018

Goedkeuring
Verhuur vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verhuurder.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
487 m²
In units vanaf
487 m²
Perceel
423 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Terminalweg 39 A Amersfoort, De Hoef

naar Terminalweg 39 A Amersfoort, De Hoef
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De PITH methode

Natuurlijk heeft u uw eigen persoonlijke wensen en eisen als het gaat om hét perfecte pand. En dat maakt iedere zoekvraag uniek. Even uniek is iedere situatie rondom de verkoop of verhuur van een object. Telkens een mooie uitdaging die wij graag aan pakken. In drie stappen gaan wij – samen met u – voor het beste resultaat.

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en uw wensen en eisen. Daarna stellen wij samen een plan op.

02 | Direct duidelijk

Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje leggen wij u vooraf aan u voor. Wij leggen onze opdracht vast, maken een plan en gaan voor een maximaal resultaat.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij hebben een goede deal voor u gemaakt. Of een huurder of koper voor uw object gevonden. Na alle succesvolle onderhandelingen mag u tekenen. Wij zorgen er voor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf