Bekijk ons actuele aanbod. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Staat de locatie van uw wensen niet bij ons actuele aanbod? Geef ons dan uw specifieke zoekvraag door. Wij bekijken dan de mogelijkheden.

Toon als:
Nieuw in de verkoop
Prijs op aanvraag
Verhuurd onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 775 per maand
Prijs op aanvraag
Verkocht
Vraagprijs € 75 per mē/jaar
Verhuurd
Huurprijs vanaf € 1.500 per maand
Verhuurd
Huurprijs € 1.295 per maand
Verhuurd
Verhuurd
Huurprijs € 100 per mē/jaar
Verhuurd
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

De PITH methode

Natuurlijk heeft u uw eigen persoonlijke wensen en eisen als het gaat om hét perfecte pand. En dat maakt iedere zoekvraag uniek. Even uniek is iedere situatie rondom de verkoop of verhuur van een object. Telkens een mooie uitdaging die wij graag aan pakken. In drie stappen gaan wij – samen met u – voor het beste resultaat.

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en uw wensen en eisen. Daarna stellen wij samen een plan op.

02 | Direct duidelijk

Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje leggen wij u vooraf aan u voor. Wij leggen onze opdracht vast, maken een plan en gaan voor een maximaal resultaat.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij hebben een goede deal voor u gemaakt. Of een huurder of koper voor uw object gevonden. Na alle succesvolle onderhandelingen mag u tekenen. Wij zorgen er voor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf