Vorige | Volgende

Utrechtsestraat 55 Amersfoort, Stadscentrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

- Hoekwinkelpand met mooi glaspartij
- Gelegen op druk verkeerspunt
- Circa 69 m²
- € 34.500,- per jaar exclusief BTW
- Parkeervoorzieningen zijn in de nabije omgeving

TOELICHTING
Deze winkelruimte op de hoek van het begin van dé winkelstraat van de historische stad Amersfoort heeft een mooie glaspartij. Een unieke locatie waar al veel landelijke retailers zijn gevestigd zoals Hudson Bay, telecomwinkels, schoenenwinkel Omoda, Mc Donalds, Costes Fashion, Hema, Nelson schoenen en Bakkerij Bart.

INDELING EN VLOEROPPERVLAKTES
Totale oppervlakte 69 m² VVO, het object is niet conform NEN 2580 gemeten.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Utrechtsestraat ligt in het verlengde van de Langestraat en nabij het Sint Jorisplein en de Varkensmarkt te Amersfoort. De Utrechtsestraat is tezamen met Langestraat de voornaamste winkelstraat van Amersfoort. Diverse parkeervoorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig zoals het Sint Jorisplein en de Soeverein.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens informatie van de gemeente Amersfoort valt het object onder de bepalingen van het bestemmingsplan 'Binnenstad', vastgesteld op 12 oktober 2015. De bestemming luidt: 'Centrum-1'.
- detailhandel en/of detailhandel met horeca van categorie 3
- publieksgerichte dienstverlening
- horeca van categorie 1

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan wordt verwezen naar de website van de ruimtelijke plannen: https://www.amersfoort.nl/bouwen-en-verbouwen/to/informatie-over-bestemmingsplannen.htm

OPLEVERING
De winkelruimte wordt leeg en ontruimd opgeleverd in huidige staat.

AANVAARDING
Deze unieke locatie is per 1 april 2019 beschikbaar.

HUURPRIJS
In huidige staat, € 34.500,- per jaar exclusief BTW.
SERVICEKOSTEN
Voor de levering en verbruik van gas, water en elektra in het gehuurde is de huurder rechtstreeks contractant van de nutsbedrijven.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 5 jaar met 5 optie jaren.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor de einde van de huurperiode.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het volgens de maand-prijsindexcijfers van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUURBETALING
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten en de omzetbelasting wordt per kwartaal vooruit in rekening gebracht.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst, winkelruimte is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in oktober 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met bijbehorende algemene bepalingen.

BTW BEPALING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. De huurprijs dient te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

GUNNING
De verhuurder/eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
69 m²
In units vanaf
69 m²
Perceel
647 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
E
Indexnummer
6980
Perceel
647
Oppervlakte
647 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Utrechtsestraat 55 Amersfoort, Stadscentrum

naar Utrechtsestraat 55 Amersfoort, Stadscentrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

De PITH methode

Natuurlijk heeft u uw eigen persoonlijke wensen en eisen als het gaat om hét perfecte pand. En dat maakt iedere zoekvraag uniek. Even uniek is iedere situatie rondom de verkoop of verhuur van een object. Telkens een mooie uitdaging die wij graag aan pakken. In drie stappen gaan wij – samen met u – voor het beste resultaat.

01 | Een goed gesprek

Kom koffie drinken! Want een goed gesprek is het halve werk. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en uw wensen en eisen. Daarna stellen wij samen een plan op.

02 | Direct duidelijk

Bij ons geen ingewikkelde prijsconstructies of verrassingen achteraf. Het kostenplaatje leggen wij u vooraf aan u voor. Wij leggen onze opdracht vast, maken een plan en gaan voor een maximaal resultaat.

03 | Gefeliciteerd!

Gelukt! Wij hebben een goede deal voor u gemaakt. Of een huurder of koper voor uw object gevonden. Na alle succesvolle onderhandelingen mag u tekenen. Wij zorgen er voor dat ook dit feestelijke moment goed verloopt. Handtekening gezet? Tijd om te proosten!

Funda in Business
NVM
VastgoedCert
NRVT
Erkend leerbedrijf